TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

Grow/Work

Medewerker Klantadvies

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: dinsdag, 24th april 2018
Locatie: Eindhoven

Functie-omschrijving:

Functie informatie
GrowWork is voor een zorgkantoor in Eindhoven op zoek naar een medewerker klantadvies. We bieden je een zelfstandige en uitdagende baan en je maakt onderdeel uit van een team met gedreven collega’s. Heb jij ervaring in de V&V of GZ, ben je een aanpakker en initiatiefrijk? Lees dan snel verder.

Zorginstellingen die Wlz-zorg met verblijf aanbieden hebben vaak een wachtlijst. Hierdoor kunnen cliënten meestal niet direct terecht bij de zorginstelling van hun voorkeur. Cliënten kunnen ervoor kiezen om te wachten met een opname tot de zorginstelling een plek vrij heeft. In dit geval krijgt een cliënt de status ‘wens wachtend’. Alle wens wachtend cliënten hebben een informatiebrief van het zorgkantoor ontvangen met een antwoordkaart. Op deze antwoordkaart kunnen de cliënten hun situatie toelichten en kunnen zij aangeven of en waarover zij contact willen met een medewerker van de afdeling klantadvies.

Hier kom jij in beeld. Je legt uit wat het betekent als iemand op de wachtlijst staat en je bespreekt de (gewenste) situatie van de cliënt via het doornemen van een vragenlijst. Je onderzoekt bijvoorbeeld of de cliënt nog wel thuis kan blijven wonen. De vervolgacties van het zorgkantoor hangen af van wat de cliënt aangeeft over zijn wachtstatus en eventuele wensen.

Wat wij vragen
Jij brengt het volgende met je mee:

Een HBO/ WO opleiding met een zorgcomponent zoals psychologie, ergotherapie, MWD of SPH.
Kennis van de Wet langdurige zorg is een pré.
Minimaal 1 jaar aantoonbare stage- of werkervaring met de V&V en/of GZ doelgroepen.
Ervaring met telefonisch klantcontact.
Een beschikbaarheid van minimaal 30-32 uur per week, zeker op maandag/dinsdag en woensdag.
-Flexibiliteit in dagen/uren.
Daarnaast kun jij zelfstandig werken en heb je een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent in staat om je in te leven in de klachten van de klant, bent betrokken, zonder dat je de geldende procedures en wet- en regelgeving uit het oog verliest. Jij neemt het initiatief, houdt de leiding bij zaken die je oppakt en durft hier onafhankelijk van anderen in te beslissen.

Wat wij bieden
De opdracht start bij voorkeur z.s.m. en heeft een duur van minimaal 6 maanden, met optie op verlenging.

Meer informatie
Voor meer informatie neem je contact op met Jaleesa Goedhoop via jaleesagoedhoop@growwork.nl of 06-12869039.

Originele vacature. Solliciteer hier online.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie