TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

Fivoor

Sociotherapeut

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: dinsdag, 24th april 2018
Locatie: Den Dolder

Functie-omschrijving:

Je geeft, samen met het multi-disciplinaire team, vorm aan onze hooggespecialiseerde zorg: je werkt samen met de patiënt toe naar een vorm van resocialisatie als dat kan. Daarvoor ondersteun je hem/haar in het dagelijks functioneren waarbij je een scherp oog hebt voor de veiligheid die bij onze zorg hoort. Daarnaast ben je essentieel in het creëren van een (veilig) behandelklimaat, pas je methodisch werken toe, en voer je zorgvuldig en professioneel (verpleegtechnische) handelingen uit (injecteren, medicatie, dwang en drang). Binnen het multidisciplinaire team zet jij jouw (verpleegkundige) expertise in om de behandeling vorm te geven.

Wat breng je mee
Je kunt goed de-escaleren en bent niet bang het gesprek en de confrontatie aan te gaan. Je bent analytisch en hebt zelfreflectie. Verder heb je doorzettings- en relativeringsvermogen, ben je betrouwbaar en heb je humor. Om voor deze baan in aanmerking te komen moet je in het bezit zijn van je een diploma op HBO-niveau, bijvoorkeur SPH, MWD, Sociaal Work, HBO-V of Psychologie. Verder heb je actuele en parate aantoonbare kennis van (en ervaring in) GGZ, jeugdzorg, verslavingszorg, RIBW of gevangeniswezen en psychiatrische ziektebeelden, persoonlijkheidsproblematiek en ontwikkelingsstoornissen.

Wij bieden jou
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-GGZ. Deze functie ingedeeld in FWG 45/50 afhankelijk van opleiding en ervaring. Verder krijg je 8% vakantiegeld en een 13e maand.

Over Fivoor
Wier is gespecialiseerd in het behandelen van de SGLVG doelgroep: mensen met een licht verstandelijke beperking die op veel vlakken problemen hebben (gedragsproblemen en/of psychiatrische aandoeningen). De patiënten verblijven hier veelal met een strafrechtelijk kader. Je komt te werken in het team van Wier+. We hebben 29 behandelplaatsen, waarvan 24 met een strafrechtelijk kader.

Interesse en informatie
Voor meer informatie kan je contact op nemen met Bart van Loon (teammanager) bereikbaar voor vragen op 0302256170.

Originele vacature. Solliciteer hier online.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie