TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

Olympia Uitzendbureau

HR Adviseur Amsterdam

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: maandag, 15th januari 2018
Locatie: Amsterdam

Functie-omschrijving:

Wat ga je doen?
Wij zoeken een enthousiaste en betrokken HR Adviseur die zowel administratief als communicatief sterk is en ons team komt versterken. Als HR Adviseur adviseer je naar het management, leidinggevenden en medewerkers met betrekking tot het HR- en organisatiebeleid en de uitvoering hiervan. In deze functie rapporteer je aan de HR Manager.

Jouw taken:
Het geven van gevraagd en ongevraagd advies aan de HR Manager en je adviseert leidinggevende op het gebied van HR, arbeidsvoorwaarden en (ontwikkelings)mogelijkheden.
Het voeren van basisadministratie, personeelsdossiers structureel bijhouden en uitvoeren (incl. digitalisering hiervan).
Je bent het eerste aanspreekpunt / vraagbaak voor leidinggevenden, medewerkers en externen met betrekking tot regelingen op arbeidsvoorwaardelijk gebied, recruitment, opleidingen, persoonlijke ontwikkelingen en ontwikkelingen in wet- en regelgeving/cao.

Werving & Selectie
De in- door en uitstroom van medewerkers blijven ontwikkelen, uitvoeren en evalueren.
Draagt zorg voor een goed lopende HR cyclus (functionerings- en beoordelingsprocedures blijvend ontwikkelen), (her) implementeren, uitvoeren en evalueren en management hierin ondersteunen en adviseren.
Draagt mede zorg voor de interne communicatie.

Waar ga je werken?
Parkeermanagement bedrijf dat de controle op betaald parkeren in Amsterdam en Zaanstad regelt. Ze zorgen ervoor dat de schaarse ruimte zo goed mogelijk wordt benut om de stad bereikbaar te houden. De primaire taken zijn de uitgifte, het beheer en de controle op parkeervergunningen. Daarnaast verzorgen ze de handhaving op fiscaal parkeren door middel van het scannen van kentekens en onderhouden van de parkeerautomaten op straat. Door middel van innovatie en klantgerichtheid, hebben ze de ambitie om het meest toonaangevende parkeerbedrijf in Nederland te zijn. In Amsterdam werken ongeveer 200 mensen en binnen de organisatie heerst een open en persoonlijke sfeer waar je de ruimte krijgt om je verder te ontwikkelen. Ze vinden het belangrijk dat je een kostenbewuste en service- en klantgerichte werkhouding hebt. Vanuit jouw vakgebied ben je creatief en proces- en oplossingsgericht en draag je bij aan de totale ontwikkeling van de organisatie.

Wie ben je?
HBO werk- en denkniveau, richting HRM, bedrijfskunde of psychologie.
Enige jaren werkervaring in een soortgelijke functie. De functie van HR Adviseur is een mooie tweede stap in je carrière als adviseur.
Werkervaring bij een uitzend- Werving & Selectiebureau is een pre.
Goede beheersing van de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk.
Sociale vaardigheden t.b.v. gesprekken in adviserende, informerende, probleemoplossende en coachende sfeer.
Je houdt er van om je bezig te houden met alle HR gerelateerde onderwerpen en wil je verder ontwikkelen.
Een grote mate van zelfstandigheid en flexibiliteit.

Wat mag je verwachten?
Een uitdagende positie voor in ieder geval een jaar waarin je volop ontwikkelmogelijkheden krijgt binnen een bedrijf dat innovatief en ondernemend is.
Je krijgt een contract voor bepaalde tijd met kans op verlening, afhankelijk van de ontwikkelingen en functioneren. Het salaris ligt tussen de € 2.532,- en de € 2.847,- (op basis van 40 uur) afhankelijk van leeftijd en ervaring. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform, in overeenstemming met de zwaarte van de functie.

Originele vacature. Solliciteer hier online.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie