TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

Maandag®

Gezinscoach te Alkmaar

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: maandag, 15th januari 2018
Locatie: Alkmaar

Functie-omschrijving:

Over de functie
Elk huisje heeft zijn kruisje!
Je vindt het leuk om zelfstandig met verschillende cliënten in een gezinssituatie te werken. Waarbij naast de cliënt je aandacht ook uitgaat naar de overige gezinsleden en de hulpvragen met betrekking met opvoeden die er binnen het gezin kunnen zijn.
Je biedt ondersteuning aan binnen het gezin op het gebied van opvoed- en opgroeiproblemen, waarbij je uitgaat van de kracht van de ouders, opvoeders en hun sociale omgeving. Je staat naast het gezin en stemt de aanpak af en probeert samen vindingrijke oplossingen te verzinnen.
Als gezinscoach heb je de benodigde tools in huis om het gezin zelf hulp te bieden, maar je kijkt daarbij ook in het netwerk of die hierin een rol kunnen spelen. Als gezinscoach ben jij het centrale aanspreekpunt en de persoon die de verschillende lijntjes uitzet.
In je rol als gezinscoach ben je volhardend in het zoeken naar oplossingen ten behoeve van de kinderen in het gezinssysteem. Je werkt voornamelijk als een outreachende gezinscoach. Je brengt huisbezoeken, onderzoekt signalen, analyseert problemen en ondersteunt gezinnen praktisch op alle mogelijke levensgebieden. Je stimuleert, activeert en je wint vertrouwen, bouwt een netwerk op rond een gezin en stelt een begeleidingsplan op. Je coördineert de hulpverlening en houdt de veiligheid van de kinderen in het oog.
Je springt adequaat in op (crisis)situaties. De verschillende acties van jou als gezinscoach variëren van dagbesteding tot het regelen van structurele huisvesting en het kunnen voeren van een huishouding.

Functie eisen
- Een afgeronde, relevante HBO of WO opleiding richting pedagogiek, SPH, psychologie of maatschappelijk werk.
- Recente werkervaring binnen de maatschappelijke dienstverlening en/of Jeugdzorg.
- Je bent in het bezit van een SKJ-registratie.
- Je hebt ervaring met crisissituaties en bent vindingrijk en zelfstandig genoeg om de meeste besluiten te kunnen nemen.
- Je hebt ervaring met multi problem gezinnen.
- Je bent in het bezit van een rijbewijs

 

Wat biedt Maandag® jou?
Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Je wordt ingeschaald op basis van ervaring. Het volgen van opleidingen behoort tot de mogelijkheden.
Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Samen met de Maandag® Academy kun je werken aan je persoonlijke ontwikkeling en kun je diverse cursussen en trainingen volgen.
Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Originele vacature. Solliciteer hier online.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie