TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

Spaarne Gasthuis

Adviseur Learning & Development/Business Partner Spaarne Gasthuis Academie

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: maandag, 30th oktober 2017
Locatie: Haarlem

Functie-omschrijving:

Zet jij onze medewerkers in hun kracht? Heb je een passie voor zorg? Dan is de functie van Business Consultant Learning & Development binnen ons ziekenhuis iets voor jou!

Adviseur Learning & Development/Business Partner Spaarne Gasthuis Academie

36 uur per week

Functie
Als adviseur Learning & Development /Business Partner SG Academie werk je vanuit de overtuiging dat leren en ontwikkelen van medewerkers essentieel is voor het realiseren van de strategische organisatiedoelstellingen. Hiervoor werk je intensief samen met je collega's van de Spaarne Gasthuis Academie, de HR-business partners en met je klanten, zoals managers en afdelingshoofden van het SG. Samen met de onderwijsadviseurs ondersteun je de klant bij het vertalen van organisatiedoelstellingen naar strategische (meerjaren)opleidingsdoelen. Je adviseert over het duurzaam en effectief inzetten van leer- en ontwikkelinterventies en hebt expertise op het gebied van learning agility; van analyseren tot adviseren hoe deze te vergroten. Daarnaast monitor en analyseer jij de opleidingsbudgetten van jouw klanten en rapporteert hierover aan de opleidingsadviescommissie van het SG.

Afdeling
De Beste worden om Beter te maken: De Academie is het leerhuis van het Spaarne Gasthuis (SG). Binnen de Spaarne Gasthuis Academie vind je, in vier teams, deskundigen die zich bezig ouden met leren, ontwikkelen en onderzoek. "De beste worden om beter te maken' is de visie van de Academie. Onze focus van de Academie ligt de komende jaren in het realiseren van de doelstellingen van Topzorg, toonaangevend zijn in opleiding en ontwikkeling. ketenpartner en marktpositie, financieel gezond en aantrekkelijke werkgever, dit zijn de zes strategieën van de Academie. De adviseur learning & development /business partner is in deze de strategische gesprekspartner van het management van het Spaarne Gasthuis.

Profiel
Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding richting psychologie, gedragswetenschappen, gezondheidswetenschappen of bedrijfskunde en minimaal 3 jaar werkervaring in ontwikkelfuncties.Bij voorkeur heb je ervaring met het aantonen van 'return on investment' (effectmeten) van leer- en ontwikkelinterventies. Je hebt ervaring op het gebied van organisatiestructuren, veranderprocessen en ontwikkelen van medewerkers in een organisatie. Je hebt passie voor het leren en ontwikkelen van mensen, een aanstekelijk enthousiasme en een onverbeterlijke positieve mindset. Mensen weten jou makkelijk te vinden en jij hen. Je voelt je comfortabel in een permanent veranderende omgeving en hebt een goed gevoel voor zakelijke belangen zonder daarbij het menselijke aspect uit het oog te verliezen. Je bent resultaatgericht, je gaat altijd voor het beste.

Ons aanbod
De functie van adviseur Learning & Development /Business Partner SG Academie is ingedeeld in functiegroep FWG 60 (CAO Ziekenhuizen). Dit houdt in maximaal 4.378,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur) afhankelijk van je werkervaring.

Het dienstverband is voor bepaalde tijd, namelijk voor de duur van een jaar. Na deze periode is de intentie het dienstverband voor onbepaalde tijd voort te zetten.

Het Spaarne Gasthuis is met zowel de auto (half uur vanuit Amsterdam) als met het OV (bus stopt voor de ingang) prima bereikbaar. Medewerkers kunnen tegen een minimale vergoeding parkeren in de overdekte parkeergarage.

Interesse
Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature, neem dan contact op met Elsbeth Paddenburg, senior Business Partner SG Academie via telefoonnummer 023 ? 2241687

Je kunt vóór 9 november a.s. online solliciteren via onderstaande link.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en het navragen van referenties maken deel uit van de selectieprocedure.

Originele vacature. Solliciteer hier online.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie