TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

Lyceo

Ondernemende (Junior) Projectleider HR

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: maandag, 30th oktober 2017
Locatie: Leiden

Functie-omschrijving:

Wie zijn wij?
Lyceo is de snelst groeiende aanbieder van onderwijsondersteuning: van examentraining en huiswerkbegeleiding tot leren coderen. Je vindt ons door het hele land. Onze passie is leerlingen te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Dit doen we door het geven van inhoudelijke begeleiding en verbeteren van studievaardigheden. Onze kernwaarden zijn persoonlijke aandacht, vertrouwen en een dosis positiviteit. We zijn een innovatieve en dynamische onderwijsonderneming, we ontwikkelen continu nieuwe eigen lesmethodes en apps. Met ons Lyceo Extra programma zetten wij ons in voor gelijke kansen in het onderwijs. Word jij onze nieuwe collega?

Gezocht: Ondernemende (Junior) Projectleider HR
Als (junior) projectleider HR ben jij verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van een goede selectieprocedure voor zowel vast als flexibel personeel. Je voert zelf gesprekken en je stuurt collega’s die meewerken aan het selectieproces aan. Je bewaart overzicht en bewaakt de kwaliteit en voortgang van het vervullen van vacatures, waarbij je op tijd aan de bel trekt en actie onderneemt wanneer nodig. Daarnaast ben je regelmatig aanwezig bij de selectiemomenten voor flexibel personeel in de weekenden, zodat je het team van feedback kunt voorzien en op de hoogte bent van wat er speelt.
Verder coördineer jij de ontwikkeling en uitvoer van nieuwe en bestaande trainingen. Je stelt daarbij zelf een team van trainers samen die jij ook opleidt.

Wie ben jij?
Je hebt een goede dosis mensenkennis en bent communicatief heel vaardig. Je weet de juiste mensen voor de juiste functies te selecteren en/of trainen en kunt deze vaardigheid ook overbrengen op collega’s. Je wacht niet af tot anderen je vertellen wat er moet gebeuren, maar bedenkt het liever zelf en gaat er direct mee aan de slag. Op eigen initiatief zorg je ook dat je resultaten meetbaar zijn, zodat er op basis hiervan waar nodig kan worden bijgestuurd op kwaliteit en efficiëntie. Je bent stressbestendig, communicatief vaardig en je spreekt en schrijft foutloos Nederlands. Daarnaast ben je secuur en kun je goed zelfstandig werken.

Wat vragen wij?
Minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van bijv. HRM/Psychologie
Eén tot twee jaar relevante werkervaring (ervaring in een soortgelijke functie is een pré)
Je hebt ervaring met het voeren van (sollicitatie) gesprekken
Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en je bent communicatief sterk

Wat wij bieden:
Een uitdagende, afwisselende en zeer zelfstandige functie in een dynamische organisatie
Een arbeidsovereenkomst op basis van 40 uur
Een laptop en een mobiele telefoon
Een pensioenregeling

Originele vacature. Solliciteer hier online.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie