TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

Maandag®

Begeleider Gehandicaptenzorg

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: maandag, 30th oktober 2017
Locatie: Zeeland

Functie-omschrijving:

Over de functie
Voor verschillende opdrachtgevers in Zeeland zijn wij op zoek naar begeleiders die stevig in hun schoenen staan. Jouw ervaring en skills komen in deze uitdagende functie om de hoek kijken om bewoners van de instelling waar jij werkzaam bent deel te laten nemen aan het dagelijks leven. Je hebt hart voor mensen met een verstandelijke beperking en je beschikt over een goede dosis passie en lef. Je bent niet snel van je stuk gebracht en weet de regie te behouden in complexe situaties met een diverse doelgroep met ernstige psychische- en gedragsproblematiek.

Jij bent als begeleider primair verantwoordelijk voor kwaliteit en veiligheid. In samenspraak met collega’s draag je zorg voor de uitvoering van de zorgplannen. Het herstel van het gewone leven staat centraal in de behandelaanpak.

Functie eisen
• Afgeronde Hbo-opleiding of MBO opleiding niveau 4 Social Work/SPH/Pedagogiek/Toegepaste Psychologie/Verpleegkunde
• Ervaring in de verstandelijk gehandicaptenzorg

Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden jou een salaris conform CAO Gehandicaptenzorg, je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Wij vergoeden alle reiskosten op basis van € 0,19 per kilometer, een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld tot de voorwaarden.

Wil jij in gesprek gaan over de mogelijkheden die er voor jou bij Maandag® zijn? Neem dan contact op via onderstaande contactgegevens.

Originele vacature. Solliciteer hier online.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie