TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

Technicum

Recruiter | Consultant | Talent Sourcer

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: maandag, 30th oktober 2017
Locatie: Alkmaar

Functie-omschrijving:

Technicum. Wie zijn wij?

Plezier in je werk. Daar geloven we in. Technicum is onderdeel van Unique. Unique scoort bij Great Place to Work hoog op een goede werksfeer en een collegiale cultuur. Wij zijn gewend informeel met elkaar om te gaan, zonder het resultaat uit het oog te verliezen. Je moet jezelf kunnen zijn. Werk aan morgen. Unique is onderdeel van USG People en het wereldwijd opererende Recruit Holdings Co., Ltd.

Technicum is een gespecialiseerd bureau voor technisch personeel en heeft een landelijke dekking met 20 vestigingen in Nederland. Technicum is de vooruitstrevende HR-partner voor ondernemend en werkend Nederland. Wij maken elke dag het verschil door ons werk (buiten)gewoon goed en snel te doen. Werken binnen de uitzendbranche betekent dat je een zeer veelzijdige, maar juist ook hectische en commerciële baan hebt. De technische branche is continu in beweging en daagt je uit. Dit maakt deze functie veelzijdig en uitdagend.

Functie

De arbeidsmarkt verandert continu en de recruitmentbranche verandert ook door technologische vernieuwingen. Recruitment wordt steeds meer marketing en data driven. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die continu op de hoogte wil zijn van de laatste trends op het gebied van recruitment, sourcing, hunting, online tools, doelgroepanalyses en social media.
Jij zoekt online (via vacaturebanken, Boolean search, Linkedin, Facebook en andere social media kanalen) naar kandidaten en benadert het beste talent in je regio, zorgt dat je met ze in gesprek komt en maakt ze enthousiast over het werken bij de klanten van Technicum. Jij bent zelf ook continu online te vinden.
Als een echte netwerker, zet jij je eigen netwerk in en ga jij met grote enthousiasme kandidaten werven op hogescholen, carrièrebeurzen en studentenverenigingen. Het is daarom een pre als jij zelf ook (actief) lid bent geweest van een studentenvereniging, studievereniging of sportvereniging.
Als Talent Sourcer / Recruiter handel jij vanuit eigen ondernemerschap, signaleert kansen en speelt daar op in.
Jij creëert talent pools en blijft contact houden met de talenten zodat je precies weet wie wanneer beschikbaar is.
Jij bedenkt samen met je collega’s nieuwe recruitment acties op basis van recruitment data die jij hebt verzameld.
Als Talent Sourcer / Recruiter versterk jij het team van Consultants met de werving en selectie van kandidaten voor onze klanten in het bank- en verzekeringswezen. Het gaat zowel om bijbanen, startersfuncties en vacatures voor ervaren kandidaten. Samen met je collega’s ga jij vele vacatures vervullen.
Jij zorgt voor de juiste match tussen kandidaten, vacatures en bedrijfsculturen voor tijdelijke en vaste functies. Hiervoor beoordeel en selecteer jij cv’s, nodigt kandidaten uit en voert (telefonische) intake gesprekken.
Jij gaat actief op zoek naar kandidaten die de ambitie hebben om in de financiële dienstverlenging aan de slag te gaan. Technicum leidt potentiële kandidaten proactief op die in de techniek willen gaan werken, door middel van het aanbieden van opleidingen.
Ook kun je jouw functie verbreden door deel te nemen aan regionale en landelijke recruitment projecten. Zo ben je verzekerd van een veelzijdige en uitdagende carrière binnen Unique.

Technicum. Wie ben jij?

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau. Opleidingen die goed aansluiten zijn HRM / Personeel & Arbeid, Toegepaste Psychologie, Commerciële Economie, Hogere Hotelschool, Toerisme, Communicatie- en Marketing Management, MER, Bedrijfskunde, Makelaardij, Vrijetijdsmanagement.
Je hebt 0 - 1 jaar werkervaring in een commerciële functie of als Consultant / Intercedent / Recruiter.
Het is een pre als je werkervaring hebt opgedaan of stage het gelopen in de uitzendbranche / detacheringsbranche.
Kennis van Boolean search is een pre.
Je bent een netwerker, sociaal, enthousiast en kan anderen goed overtuigen en motiveren.
Je bent 40 uur per week beschikbaar.
Deskundig. Je bent professioneel en slagvaardig.
Ondernemend. Je weet wat nodig is om succesvol te zijn. Je daagt uit en overtreft verwachtingen.
Nieuwsgierig. Je hebt interesse in de ander, blijft zoeken naar oplossingen..

Technicum. Wat bieden wij?

Marktconform salaris en een aantrekkelijke bonusregeling.
Maar liefst 26 vakantiedagen en 13 ADV dagen.
Smartphone en laptop.
Opleidingstraject van 1 maand aan de Unique Academy. Waar je alles leert over arbeidswet- en regelgeving, recruitment en sales.
Een jaarlijkse incentivereis naar een zonnig oord als jij met je vestigingscollega’s je targets hebt gehaald! Wij zijn al met z’n allen naar Budapest, Lissabon en Ibiza geweest, ga jij volgend jaar met ons mee?
Omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen zich fit en energiek voelt krijg jij elk jaar van ons een sportvergoeding twv € 250,-.
Collectieve ziektekostenverzekering, pensioenregeling, reiskostenvergoeding en 8% vakantietoeslag.
Doorgroeimogelijkheden. Je kan bij Technicum en Unique binnen een paar jaar al doorgroeien naar Senior Consultant, Manager, Regio Manager, Accountmanager, Sales Manager of naar een staf functie op het hoofdkantoor van Unique. Unique gelooft in groei en ambitie.
We inspireren elkaar tijdens landelijke inspiratiesessies op het hoofdkantoor van Unique.
Interne opleidingsmogelijkheden aan de Unique Academy.
Je gaat in je 1e jaar de basisopleiding Intercedent volgen (SEU) op de kosten van Unique.
Een gratis account bij Unique Online Trainingen (Good Habitz) waarmee je meer dan 90 trainingen kunt volgen.
Elk jaar een groot strandfeest in de zomer en in januari een kick-off met al je 800 Unique-collega’s.
Een great place to work. Unique is in 2016 weer uitgeroepen tot een van de beste werkgevers van Nederland.

Soort dienstverband: Voltijd

Salaris: €1.800,00 tot €2.500,00 /maand

Originele vacature. Solliciteer hier online.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie