TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

Laudame Financials

Recruiter

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: maandag, 30th oktober 2017
Locatie: Rotterdam

Functie-omschrijving:

Bedrijfsprofiel
Zet jij ze op hun plek?

En dat bedoelen we dan natuurlijk letterlijk. Heb jij het talent om financiële potentials te plaatsen daar waar ze kunnen groeien, en waar ze van doorslaggevende waarde blijken te zijn voor onze opdrachtgevers? Ben jij die energieke en ondernemende recruiter voor wie het aantrekken van talent zijn/haar tweede natuur is en die altijd creatieve wegen verzint om dé kandidaat op het spoor te komen? Dan zoeken we jou!

Bij Laudame Financials maken we nu 17 jaar ‘perfecte matches’, zowel op interim basis als bij vaste bemiddelingen. Om de toppers voor ons eigen team te vinden, onderhouden we een netwerk van ervaren financials, en hebben veel events en gesprekken bij starters en studenten. Voor onze opdrachtgevers zoeken we die ene financial die precies past bij hun functie en bedrijf, waarbij het zaak is altijd op het juiste moment de juiste professional te kennen of vinden. Dit alles maakt de functie van recruiter enorm veelzijdig, waarbij je veel vrijheid krijgt om het op jouw manier te doen. Maar daarbij heb je ook een hecht team van 5 collega’s binnen Werving & Selectie om je heen om de dingen samen te doen, met een zeer gezond teamgevoel en drive. We hebben bijvoorbeeld geen persoonlijke targets, alleen team targets!

Functieomschrijving
Je hebt vooral veel interessante en betrokken gesprekken met een een grote diversiteit aan personen, en onderhoudt contacten met hen om te weten waar ze aan toe zijn in hun carrière. Als recruiter weet je met overtuiging kandidaten aan tafel te krijgen voor een nadere kennismaking. Met je gevoel voor mensen en voor de inhoud van financiële functies weet je precies waar je kandidaat het meest tot zijn recht komt. Je blijft met kandidaten in gesprek en volgt ze actief. Je coacht de kandidaat in de sollicitatieprocedure bij de klant, en – niet onbelangrijk – jij zorgt ervoor dat jouw kandidaat (dankzij het Laudame presentje) kan toasten op zijn getekende nieuwe arbeidscontract!

Wat (mogelijke) hoogtepunten uit een week:

Je hoort van de Laudame HR afdeling dat de arbeidsvoorwaarden rond zijn met die starter die je hebt gevonden voor het eigen team. Vanaf volgende maand ben je een toffe collega rijker!
Je hebt reactie van de kandidaat die je benaderd hebt, en waarvan je bijna zeker weet dat hij/zij de ideale match is voor de opdracht die vorige week is binnengekomen. Door snel schakelen krijg je het voor elkaar de kandidaat deze week te spreken om te kijken of het inderdaad zijn/haar droombaan zal worden en je hem/haar gaat voorstellen bij het bedrijf!
Je nodigt een aantal contacten uit voor de Finance Netwerk Borrel die je hebt georganiseerd om weer eens vrijblijvend bij te praten in een ontspannen setting. (Het zelf op die borrel zijn is natuurlijk een nog groter hoogtepunt).
Op een hogeschool netwerkvloer leer je een aantal studenten kennen die op zoek gaan naar een startersfunctie of gave afstudeeropdracht.
Je krijgt terugkoppeling van de opdrachtgever dat zij inderdaad ook vinden dat de kandidaat een ontzettend goede match is, en graag een vervolgafspraak willen om de laatste puntjes op de i te zetten.
Je denkt mee over hoe we Laudame Financials nog beter in de (arbeids)markt kunnen zetten, en hoe we gaan communiceren dat het echt gaaf is om hier te komen werken.
Dinsdagochtend heb je een werving- en selectieoverleg om alle lopende trajecten door te spreken en om prioriteiten vast te stellen. (Je krijgt hele gezellige collega’s, dus dat is ook wel een hoogtepunt te noemen.)

Profiel
Jij bent onze perfecte match als je beschikt over het volgende:

Een afgeronde HBO of WO-opleiding, bij voorkeur in HRM, (Organisatie) Psychologie of Bedrijfskunde;
Relevante werkervaring als recruiter is een pré;
Affiniteit met het financiële vakgebied;
Sterke communicatieve vaardigheden;
Doener met focus op verbeteringen en resultaat;
Goede ondernemersvaardigheden;
In staat om snel de juiste verbanden te leggen, zowel in een gesprek als in een zoektocht naar de juiste kandidaat.

Geboden
Binnen Laudame Financials hebben we de echte Rotterdamse hands-on mentaliteit. We begrijpen dat alleen de perfecte match goed genoeg is, en onze klanten en kandidaten waarderen ons voor precies die instelling. We willen blijven verbeteren. Je ideeën om betere resultaten te bereiken, worden op prijs gesteld en krijgen de ruimte binnen ons bedrijf. Als je je hierin thuis voelt, bieden we je een marktconform salaris (afhankelijk van o.a. ervaring).

Bij vragen over de functie of over Laudame Financials, kun je contact opnemen met Pieter Blokland (06-15906517). Als je er al van overtuigd bent dat jij onze perfecte match bent, kun je solliciteren met de button op deze site.

Originele vacature. Solliciteer hier online.

 

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie