Leer en ervaar de mogelijkheden van NLP voor persoonlijke groei en optimaal functioneren in de hulpverlening, het bedrijfsleven en privéleven

  • Hoe je jouw zintuigen gebruikt in je communicatie en hoe je dit kunt toepassen in de praktijk
  • Hoe jij kunt spelen met taal, wat voor invloed dat heeft in dagelijkse communicatie en hoe je dit kunt toepassen in de praktijk
  • Inzicht in het NLP-communicatiemodel
  • Verschillende manieren van programmeren en hoe je dit kunt toepassen in de praktijk

Introductie neurolinguïstisch programmeren

Hoe doe je wat je doet? De grondleggers van neurolinguïstisch programmeren (NLP), Richard Bendler en John Grinder, vroegen zich af wat succesvolle mensen zo succesvol maakte. ‘Neuro’ staat voor zintuigen, ‘linguïstisch’ voor de taal en ‘programmeren’ voor wie we zijn en hoe we in elkaar zitten. Iedereen vormt zich een wereldbeeld om zo de wereld te begrijpen. Echter, klopt dit beeld wel? Wat is waarheid? Hoe kun je jouw manier van filteren verfijnen zodat je nog succesvoller wordt? In de training NLP leer je het belang van zintuigen, taal en kaderen en hoe je dit kunt toepassen in de praktijk. Door te ervaren hoe dit bij jou speelt leer je de NLP-methodiek op jouw eigen wijze toe te passen in de praktijk. NLP kun je gebruiken waar communicatie is, dus overal! Tijdens een begeleiding, in een teamvergadering en in je privéleven. In deze training krijg je de nodige theorie en gaat verder gepaard met vooral veel doen!  

Voor wie?

Ben jij een toegepast psycholoog die interesse heeft in NLP? Dan is deze training iets voor jou! De training is ontworpen door en voor toegepast psychologen, en voor zowel net afgestudeerden, als professionals die hun toolbox willen vergroten.

  • 1-daagse Training NLP
  • Tijdsduur: van 10.00 tot 17.00 uur (inclusief lunch)
  • Maximaal aantal deelnemers: 12
  • Data: 4 september (Eindhoven), 9 oktober (Utrecht) en 20 november (Amsterdam)
  • Prijs: €185,- (Incl. BTW)

Aanmelden kan via dit formulier.

Trainer(s)

Babette VerdultDe training NLP wordt gegeven door Babette Verdult. Babette is in 2013 afgestudeerd als Toegepast Psycholoog en begon toen met werken als ambulant begeleider. In 2016 startte zij haar eigen bedrijf OpLeven. Ze houdt zich bezig met persoonlijke ontwikkeling, autonomie en contact, en is gespecialiseerd in neurolinguïstisch programmeren, transactionele analyse en systemisch werk.